pátek 25. září 2015

Elephant Power

Hi, my dear readers ♥

Today it´s just a short outfit post with my very first kaftan !
How could I live so long without this great piece of clothing ? =D

I didn´t plan to buy anymore clothing since my wardrobe is almost exploding, but then.... you know... my favourite Samsara got bunch of new things and one of them was this beautiful kaftan with elephants ! I couldn´t resist =D I was so happy about it that I even asked them to ship it to Germany (they ship only to Czech Republic and Slovakia) and the shop lady was so kind that my order arrived just a few days after ♥ whee ! It´s sooo pretty and comfortable =) I can´t wait for next spring to wear it again >_<


The patter for kaftan is so easy !
I will try to make one for sure *o*



kaftan, necklace and bracelet - Samsara / Himalife


(long time no music ! MC Yogi is still my fav ♥)

Speaking about hindu deities... I´m curretly really interrested in this topic and apparently everyone knows ha ha =D I got Mahabharata, Ramayana, book of old Indian myths and a book of demon stories from old India for my birthday *o* whaa so much to read, so little time !
(any suggestions on good books about hinduism are welcome ♪ )



Have a beautiful day, everyone ♥



3 komentáře:

  1. Tvůj post mi úplně připomněl moji nedávnou návštěvu Indie :) padla na mě hnedka nostalgie, sice jsem doma jenom dva týdny, ale hnedka bych se tam vrátila a čekat celý dlouhý rok se mi moc nechce. Každopádně přímo v Indii jsem spíš vídala kaftany až na zem a všechny naprosto úchvatné. Pro někoho, kdo doma šije je Indie hotový ráj - ta strašná kvanta látek a inspirace! Já si nakonec dovezla troje šaty s typickýma legínama a z vesela je nosím aspoň do práce, když není taková zima.
    Pokud se zajímáš i o indickou kulturu, vřele doporučuji animák Sita Sings the Blues - nás na něj upozornili samotní Indové, se kterýma jsme se spřátelili. Případně pak film Desert Queen na motivy skutečných událostí odhalující trochu temnější stránku jejich kultury.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Teda, já ti vždycky tak závidím =) ty jsi v Indii pořád ! Až se tam jednou dostanu, tak pojedu jenom s prázdným kufrem a celý ho tam naplním textilem všeho druhu =D
      Moc děkuju za tipy ! Určitě na ně kouknu <3

      Vymazat
    2. Kéžby! Zatím jsem tam byla jenom 2x, ale doufám, že příští rok to vyjde zas, je to jinak velmi laciná dovolená, takže vřele doporučuji! :))

      Vymazat