úterý 6. ledna 2015

Autumn Lolita Meet-up in Waldschiesshaus

Hi, my dear readers ♥

In November I attended another lolita meet-up of Franconian Princesses - this time we met in a cute forest restaurant and took some beautiful woodland-themed photos =)

The dresscode was autumn and so I had a great chance to wear my new dress from Infanta which I bought second-hand from Alice Hearts *o* It´s such a pretty dress - it reminds me of Pride and Prejudice and can be worn in all kinds of outfits, not only lolita but also mori or casual and I think some fairy/elven/witchy outfit could be possible with it as well !

When met in the morning and it was SO COLD ! We thought that maybe the photoshooting won´t work at all because we didn´t want to froze to death =D But after a lunch and a lot of chatting, sun magicaly appeared in the sky and made the forest look amazing *o*

We were so lucky that that MaRlicious (tumblr) attended as well - she´s such a tallented artist and a great photographer and took absolutely amazing photos of us *___* thank you, again !



floral headband - DIY
wig - Lockshop
dress - Infanta

And I found my new witch house !



When the sun faded we travelled back to city center of Nürnberg and did some Christmas shopping. Girls showed me the most beautiful Christmas shop I´ve ever seen and I just HAD TO buy a snowball with a squirrel inside =D

(you can imagine how happy I was about the Halloween Yankee candles collection =D)

I hope you all had great holidays and stepped with the right foot in the new year !


Have a beautiful day, everyone ♥



11 komentářů:

  1. Ty šaty jsou nádherný! :))))

    OdpovědětVymazat
  2. Ty fotky se slečně opravdu povedly a ty vypadáš v těch šatech opravdu úžasně! :) Popravdě se divím, že ti v nich nebyla zima, protože i přes to že vypadají úžasně, tak mi připadají poněkud tenké a lehké, jako letní :D A ta veverka v šiško-sněžné kouli je roztomilá :3 Měli tam i verzi s jelenem nebo třeba liškou?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju ♥ Ty šaty jsou překvapivě docela teplý - jsou totiž celý ještě podšitý, takže v létě mi v nich nejspíš bude pěkně teplíčko =D Jinak ten den zase taková velká zima nebyla, tak se to dalo v pohodě vydržet =)
      hmm myslím, že jelena tam neměli (to bych si ho koupila taky =D) - byla tam hora sněhuláků a andělíčků kvůli kterým jsem si tu kuli právě nikdy nekoupila, takže když jsem viděla šišku a v ní veverku, neodolala jsem =D taky byly už jenom poslední tři ...takže jsem nebyla sama =D

      Vymazat
  3. Hrozně moc ti to sluší, ty šaty jsou opravdu krásný :). A pro lesní podzimní fotky mám prostě slabost :D.

    OdpovědětVymazat
  4. druha a treti fotka jsou strasne krasny, to svetlo prosvitajici skrz stromy jak ti dopada na vlasy, vypadas jak vila .)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuju ♥ Jsem ráda, že se fotky líbí ♪

      Vymazat
  5. Nadherne fotky i saty! :) taky si je dovedu predstavit k nejakemu hezkemu mori outfitu, doufam, ze jich i letos bude dostatek! ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na ten se chystám 100% - vlastně jsem je kupovala jako mori šaty a nějak jsem ani neplánovala je nosit jako lolitu, ale potom byly tak krásný že jsem se rozhodla nosit je k oboum stylům =D
      Děkuju ♥

      Vymazat
  6. The place looks so beautiful ! The restaurant must really be lost in the middle of the woods ! The pictures are really great and I love your outfit which is perfect for the place !

    OdpovědětVymazat