středa 22. srpna 2012

Between Two Lungs

Na tomhle outfitu jsou dvě velice zajímavé věci !
První je (už) moje druhé triko s Florence Welch, kterou hrozně moc zbožňuju je to úžasná žena s nádherným hlasem, vkusem, vlasama, kloboukem, moje nejvíc nejoblíbenější zpěvačka a jsem hrozně nadšená že je teď tak populární ♥ (...mohla bych pokračovat na celej článek <_<)
Tohle úžasné tríčko je její oficiální merchandise, který ovšem nějakým záhadným způsobem, prodávali v Jennyfer - nejdřív bylo za děsivých 500,- po slevách už byla cena značně pohlednější a tak když jsem viděla poslední jedno, neváhala jsem (peníze? k čemu...vždyť je to Florenc ! A s králíkem !)

Druhá věc je také velmi pěkná, ovšem má mnohem víc dramatickou historii. Toto je totiž ona sukně, kterou jsem si objednala na votočvohoz od (teď už velice negativně známé) uživatelky martinka, nebo co to bylo...
Slečna nejen že odpovídala v rozmezí 3 dnů, ale v půlce našeho rozhovoru z ní vylezlo že vlastně vůbec nemá bankovní účet a že jí mám peníze poslat složenkou, ale že neví jak se to dělá ať si zajdu na poštu, tam mi poradí...super fakt super...převod poštovní poukázkou stál 35,- což mě fakt nebaví platit kvůli sukni za 150,-...tak jsem to chtěla zrušit, ale slečna hrozně obchodnicky slevila, že mi jí dá jenom za stovku...a tak jo, proč ne...odeslala jsem tedy peníze poštovní poukázkou......................a nic...mezitím mě slečna ještě popoháněla, že odjíždí do Dánska, pak že zase ne, pak že zase jo, přitom byla pořád online ehm um...no nic po dlouhých dnech ignorace jsem zjistila v hodnocení že tahle 13ti letá mrška prodává jednu věc více lidem a navíc napálila i Ketmaru. Napsala jsem teda adminům, ty mi odepsali že mám čekat, pak mi psala ještě jedna slečna která to nahlásila policii...a ejhle za pár dní mi přišel dost pofidérní balíček psaný nepřehlédnutelně rukou nějaké maminky, který doprovázela velice milá smajlíkovitá zpráva se sledovacím číslem...hmm nikdo se mi neomluvil, ale sukni mám doma, no...taky má tři ďury a popárnutej pásek kterej jsem musela opravit, to bych ale už chtěla po 13ti letých uživatelkách votočvohozu moc, zmiňovat se o tom v popisu věci...

Nicméně, sukně je krásná, nemyslíte? Hrozně moc se mi líbí ty barvy ♥





Tenhle outfit jsem si vzala na svačinku do Paula s mámou odkud jsme potom vyrazily okouknout boty...myslím, že jsme sháněly žabky...


Ať žijou slevy !
Pavoučí baleríny a úžasný zelený měkoučký sandále...no, žabky zase jindy =D

--------------------------------------------

There are two very interesting things in this outfit !
First one is my new (another) shirt with Florence Welch yay ! I adore her, she´s so beautiful, talented, amazing woman with wonderful voice, hair, hat and everything ! I´m so happy she´s becoming more and more famous ♥ (I could go on and on through whole post...<_<)
This shirt is from her official merchandise, but I don´t know why - I found it in Jennyfer. At first it was pretty expensive for me, but I didn´t hesitate when sales started. The last one was waiting for me !

The second interesting thing is the skirt. I bought it on czech site votocvohoz where you can sell clothes you don´t want to anymore. I personally think it´s overcrowded with little kids doing mischieves on others. Whatever this skirt is so pretty !
And yeah...it took a loooooong time until I finally had it home. The girl was just so dumb. She answered me only after three days, she didn´t have bank account, she didn´t answer after I sent her money...then we found out that she was selling one thing to more people, so some girl reported her to police......and then, out of nothing a weird-looking parcel came...with adress written by mothers´ hand =D
Also I got a message with tracking number and lot of smiles in it....<_<...ok...no one said sorry or something like that, but I have the skirt !
(it has three holes and damaged belt...but whatever...who would expect someone 13-years-old would write something like that to description of clothes she´s selling -_-)

But, the skirts is really nice, isn´t it? I like those colours !

I wore this outfit for a snack with my mum and then we went to buy some flip-flops...and we came back with spider web balerinas and beautiful comfy sandals ! yay for sales !
(...flip-flops must wait)



10 komentářů:

  1. Odpovědi
    1. Myslím, že z hmm CCC? Něco dole v Palladiu a není to Reno ani Deichman =D

      Vymazat
  2. btw. doporučuju zrušit to ověření slovem, hrozně to zdržuje a spam stejně nechodí

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Neee já to tady mám, jo? Doufala jsem, že to tady není - díky moc za upomínku, už jsem to snad napravila !

      Vymazat
    2. jj, ono je to v bloggeru nastavený automaticky a když se v tom člověk nepohrabe a nezruší to, tak o tom ani neví (teď už to je ok)

      Vymazat
  3. ta sukně je boží *-*

    OdpovědětVymazat
  4. Jo, no na votočvohozu mám teď tak čerstvou negativní zkušenost - se slečnou strašlivá komunikace, neskutečně dlouhá čekací doba (nad měsíc...uh) a nakonec tomu kousku chyběl pásek - který měl být k tomu. A tý holce bylo stejně jako mě......fajn zkušenost xD Ale moc ti to sluší, to tílko je bezvadný! :]

    OdpovědětVymazat
  5. Ta sukně je naprosto boží ♥ a ty botky omomom

    OdpovědětVymazat
  6. Huf, tohle když člověk čte, tak už má stravch na votočvohoz nakupovat... Ale dobře ty, sukně je nádherná! ^_^ A strašně moc se mi líbí účes, vypadá vílovitě romanticky. ^_^

    OdpovědětVymazat