pátek 20. února 2015

December Photoshoot with Murhaaya - PART 1 - indoors

Hello, my dear readers ♥

In December we went to Prague to celebrate Christmas with all our family members which always takes more than just a weekend, so we have to stay a bit longer. Which is great, because I can also meet my friends and plan some photoshoots !

This time we had one really great postapocalyptic idea, but in the end it was too cold for me to pose outside with short skirt and tank top, so we improvized instead =D I had one of my harnesses with me and also the long "elven" coat so we decided to do some sexy shoots at home and then some witchy ones outside.

As I said before I brought my harness with me, together with a pair of shorts, garters and tights, but I didn´t have any matching shoes. So Murhaaya borrowed me a pair of those super-sexy fetish lack shoes, but then my shorts were too much cloth, so we changed them for latex panties and with latex panties you need latex overknee socks and of course a latex garter belt...and so we ended up taking latex photos again =D Which was great !

I will split this photoshoot in two parts, because they are quite different. Let´s start with the sexy/latex part !
As I said before, I wore only panties and bra, so it may be a bit NSFW - I will put the whole set under the cut in case you are reading my blog in school or at work he he =)

Murhaaya took all photos on polaroids or on this cute old Linhof camera which we used for the shooting in forest last year.


MORE PHOTOS UNDER THE CUT





























We also did some gifs even though I really don´t like being on camera and what´s more - being sexy on camera >_< ! But since there is no voice in .gif I agreed to give it a try =)
You can take a look on both sets
HERE and HERE


If you want to see more pretty photos of beautiful women, gifs and latex don´t hesitate and follow

or visit his website


I really like how all photos and gifs turned out and I´m already looking forward to spring so we can finally do the photoshoot we planned =D

In the next post - witchy photos !


Have a beautiful day, everyone ♥



20 komentářů:

  1. Lovely, sensual and SO sexy!!! You are incredible

    OdpovědětVymazat
  2. Tyhle jsou naprosto naprosto...AWESOME! <3

    OdpovědětVymazat
  3. Na první pohled jsem se vyloženě zamilovala do páté od oddělovače! Ta je geniální a tak neskutečně sexy! *,* (skoro slintá na klávesnici) O//////o

    OdpovědětVymazat
  4. Takhle to dopadá, když pseudofotograf fotí pseudomodelku! :D Některé ty fotky jsou příšerně nekvalitní a rozmazané, to snad nikdo nemůže myslet vážně. Nejsou rozmazané způsobem, který by měl nějakou uměleckou auru, jsou prostě jenom špatné. A ty oblečky nechápu, jsou strašně vulgární. Egoismus a narcismus na druhou...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, milý anonyme =) Nikde o sobě neříkám, že jsem modelka - fotíme jenom pro srandu. Kvalita fotek je rozmazaná, protože je to foceno na starý polaroid a staré filmy - pro zábavu, prostě hokus pokus... nikde jsem neřekla, že by to mělo být umění. Oblečky jsou prostě latex, that´s it. Kde je egoismus a narcismus nechápu...hm? Klidně se rozepiš, jsem zvědavost =)

      Vymazat
    2. Egoismus a narcismus je úplně všude na tomhle směšném blogííísku. Takové zmršené fotky si klidně může fotit kdekdo jak říkáš pro srandu, ale pak nevidím důvod proč to cpát na net a chlubit se tím. Normální člověk má soudnost a nekvalitní fotky si nevystavuje jako fishing for compliments. Vlastně normální člověk nemá vůbec potřebu se vystavovat jako houska na krámě a lovit komplimenty a slinty. Nevidím rozdíl mezi tebou a růžovýma bárbínkama, které si cpou na FB miliony pitomých hnusných selfies, kde vystrkujou kozy až do zblbnutí. Jsi úplně stejně nechutná a směšná jako ony. Ale klidně si žij v iluzi jak jsi jiná, originální a lepší. Nic není dál od pravdy.

      Vymazat
    3. Normální člověk...normální člověk.....já nejsem asi normální člověk, to uznávám a ty se za něj považuješ? Protože když vezmu, že normální člověk se teda nevystavuje jako houska a podobně co tady píšeš... tak by ani neměl mít potřebu ztrácet svůj čas tím, že chodí na blogy kterými pohrdá a ještě ztrácí víc času tím, že je komentuje a co ještě hůř - další čas ztrácí tím, že se na ně vrací a na odpovědi na svoje úžasné komentáře reaguje... to přijde trochu nenormální zase mě, ale na druhou stranu mě to dost baví - prosím pokračuj a nepřestávej mrhat svým životem pro pobavení druhých =) jdu si udělat popcorn, zatím můžeš rozmyslet co mi chceš ještě vytknout a v jakých ohledech jsem nechutná - počkej a víš co mi ještě napiš - napiš mi prosím v nějakých bodech jak vypadá normální člověk (času máš očividně dost) - co dělá, jak se vyjadřuje, jaké má normální záliby a podobně - ráda se od tebe nechám poučit, očividně tomu dost rozumíš... jo a klidně přidej nějaký tipy ohledně focení a modelkování v tomhle oboru jsi asi taky dost zkušená když tě to tak rozčertilo...už jsem zvědavá ! dík

      Vymazat
    4. Jsi tak neskutečně vypatlaná nebo si na to jenom hraješ? Nebo je celý tenhle blogíísek dílo několika recesistů, kteří vymysleli fake osobu Kaninchenherz? Protože to co tady předvádíš a jak se prezentuješ je na diagnózu a nechce se mi věřit, že může reálně někdo takový chodit po světě.
      Zajímavé, že ti přijde normální, když ti někdo píše pozivtivní reakce, ale jakmile je nějaká negativní, můžeš se z toho pominout a snažíš se to kamuflovat třeskutě "vtipným" žvatláním o ničem.
      Slovo "normální" nemyslím ve smyslu většinový. Mám kamarády převážně z řad umělců a hudebníků, takže hodně daleko od toho, co si asi představuješ pod pojmem "normální". Focení mě částečně živí. Toliko k tvým ubohým urýpaným výpadům proti mě. "Normální" myslím ve významu přirozeného zdravého sebevědomí, selského rozumu, schopnosti akceptovat jiný názor... a v tom ty nesplňuješ jediný bod.
      Víc už k tobě nemám co napsat, stejně akorát všechno překroutíš a budeš si myslet, jak jsi vtipná.

      Vymazat
    5. nee počkej, nechoď pryč ! Prosím ještě mi udělej nějakou psychologickou diagnózu kterou jsi vededukoval/a na základě pár článku a mých "vypatlaných" komentářů... =D ne, dělám si srandu, jenom mě prostě baví tě provokovat - ten tvůj komentář byl prostě typická trollovská hejtrovina na kterou nešlo reagovat vážně - pokud chceš lidem kritizovat blog/články/whatever piš to tak, jak chceš aby ti na potom odpověděli =) Ale teď vážně - můžu se zeptat, opravdu mě to zajímá - proč tohle všechno děláš? Je v tom nějaká tvoje životní náplň chodit na blogy, který tě serou a psát tam jak hrozně hrozný to je a doufáš, že ty lidi toho nechaj, všechno smažou a půjdou žít ten "normální" život a nebo se prostě jenom nudíš ? A nebo je to jenom ten můj blog? To mě na základě těch pár fotek a článků takhle hrozně nenávidíš a považuješ za člověka který by neměl vůbec existovat? To nemyslím jako hejt, nebo podobně, jenom nechápu co lidi jako ty pohání k tomu být takhle negativní...věnovat čas komentáři o tom jak jsem debilní egoistická vypatlaná blbka (což kdybych nebyla splachovací a na takový urážky zvyklá, by se mě třeba mohlo dost dotknout a ublížit mi) a místo toho ten blog prostě nezavřeš a nerozklikneš si něco co tě baví ...?

      Vymazat
    6. Většinou nereaguju, ale to co předvádíš ty je prostě takový extrém, že nejde nereagovat. Asi takový druh morbidní fascinace, jako když někdo sleduje horory, i když by mohl sledovat něco milého. :D
      A co teda vede tebe k tomu reagovat na moje "hrozné hejty"? Proč nejdeš radši dělat něco hezkého a optimistického? Ha? Zameť si nejdřív před svým prahem, protože ty tvoje jakože strašně vtipné "stěry" se jenom obrací proti tobě a ukazují každému kdo ti sem kdy vleze, jaká jsi pokrytecká, protivná a uhádaná pipina. :D

      Vymazat
    7. To neměla být stěra... mě to jenom zajímá, jakože fakt =) Proč já ti odpovídám? Tak vede mě k tomu třeba to, že tohle je můj blog a vždycky když jdu okouknout moderování komentářů tak na mě vypadne ten od tebe, tak si to přečtu a odpovím... bylo by neslušný nereagovat, na tom nevidím nic co bych si měla zametat, naopak mi to přijde jako úplně normální věc pokud máš zapnutou možnost komentářů pod svými články =) Nechápu proč se do mě pořád takhle opíráš tím "ha!" a podobně...tohle byla úplně normálně položená otázka a ty jsi na mě protivná a navíc jsi mi zase vůbec neodpověděla a pak kdo tady třeskutě žvatlá o ničem ... ach jo, taky nechápu proč mě pořád urážíš...ublížila jsem ti nějak, nebo já prostě nevím jak jsi mohl/a dojít k takový nenávisti vůči mojí osobě na základě...nevim...tohodle článku? Nebo my se známe osobně?

      Vymazat
    8. Tak si po sobě přečti ty tvoje urýpané výpady. Kdo se tu do koho opírá? Kdo se tu do koho naváží?
      A podle všeho se ti děje často, že tě někdo (podle tvého názoru bezdůvodně) uráží a napadá, tak se zkus zamyslet nad tím, jestli náhodou nebude chyba v tobě a tvém chování k lidem, protože drtivá většina lidí není zas tak hrozná a pokud je sama nevyprovokuješ, tak na tebe nijak nepřiměřeně reagovat nebudou. A těch pár jedinců, kteří tak hrozní jsou, bys neřešila, kdybys byla tak splachovací jak o sobě tvrdíš.
      A už s tebou končím, protože to je jak házet hrách na zeď.

      Vymazat
    9. Tak teda jo ! měj se, pa =)

      Vymazat