sobota 27. července 2013

Elven Redhead

...yes, I´m still drawing...but, you know...well, I think this picture I found on tumblr explains everything

emmyc.tumblr.com

...uhm so a month after I drew this picture, I decided to make a line-art from it and then after a few days I started with colouring in Photoshop...and then after two weeks - I finally finished it !!!
No...it´s not some great piece of art, it´s just a one elven girl with a simple background <_<

Anyway, I wanted to show it to you, because here you can see how I coloured my very first quite good lineart *_* I´m proud of it, maybe from now on I´m going to make linearts from all of my pictures which I want to colour, because it looks less messy and it´s easier to work with (what a discovery !). 
So here it is - I hope you like it ♪

(...and I´m  going to wear something pretty now, because the guy with the award for the slowest artist will be there in a minute, I think)




5 komentářů:

  1. Haha, jsem si docela jistá, že kreslíš rychleji než já ;D Všichni kreslí rychleji než já, fakt ;) Nebo možná tu cenu dostanem obě O_o who knows...každopádně, obrázek je super ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ha ha =D to jsem ráda, že nejsem sama - když já se do toho vždycky tak nadchnu a pak druhej den už nemám čas a další taky ne a pak zase ne...no a pak kreslim jednu malou blbost měsíc =D
      Děkuju ♪

      Vymazat
    2. Jsem na tom zcela stejně :D A ikdyž ten čas mám, stejně mi to trvá, protože jsem prostě nehorázný perfekcionista a detailista :D

      Vymazat
  2. Ber to jinak, aspoň umíš kreslit :D
    A jinak moc pěkné, líbí se ten doplněk co má ve vlasech *-*

    OdpovědětVymazat
  3. Jé to je tak hezkýýýý T_T kéž bych uměla něco podobnýho.... klidně i za několik měsíců :D

    OdpovědětVymazat