úterý 26. února 2013

Lady Witch

In case you think I gave up on drawing as soon as I started with it - it´s not true !
Actually I was working on a drawing for czech online lolita magazine, but I don´t want to show it before it is published. In case it won´t be online within a month I will show it to you anyway <_<

As soon as I finished this lolita picture I started to work on this lady. I had this idea on my mind for some time and I couldn´t wait for drawing it. Recently I spend a lot of free time on tumblr browsing through all those natural and magic blogs, because I just like all those photos of crystals and herbs. So this is where my inspiration comes from =)
I had a little trouble with hands...because I always have trouble with hands, but I realy like the result <3
Some time ago my boyfriend bought a little black frame. He wanted me to draw something and use the frame on it and...it was there lying empty and dusty until now. I think I´m going to put this witch into it, because I like it and it´s bigger than my other drawings. (A3 for the first time !)

Hope you like it !


And the pencil version ♪




11 komentářů:

  1. ♥ Nádherná, a ani nevím jestli se mi víc líbí ta barevná verze nebo ta verze tužkou protože ta má taky něco do sebe :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuju =) Mě se líbí asi obě, mám úchylku na tužkový a takový ty nedodělaný obrázky, ale na druhou stranu je mi líto je nedokončit a nevybarvit...ještě, že existuje scanner !

      Vymazat
  2. Tohle je naprosto dokonalé! *_*
    Nejvíc se mi asi líbí ty detaily, tečky na čele, "náramky" na pažích. Prostě je to perfektní.

    OdpovědětVymazat
  3. Nemám slov, je to úžasný :]

    OdpovědětVymazat
  4. Páni, je dokonalá! *_* Taky se nemůžu rozhodout, jestli není ta nakreslená tužkou ještě lepší, ale obě jsou epické. A obdivuju právě, jak jsi zládla ty ruce. Když něco náhodou kreslím já, tak jsou ruce pro mě katastrofa... -_-
    Amy

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju ! No já jsem myslela, že se z těch rukou zbláznim, kreslím to vždycky podle sebe v koupelně v zrdcadle a u těhle jsem tam stála asi půl hodiny a gumovala a kreslila a zase to celý vygumovala...atd. =D

      Vymazat
  5. Nádhera. Na to se vážně nic jinýho říct nedá. A víc se mi asi líbí jen ta tužková verze, přijde mi to intenzivnější. Ale i ta barevná je krásná.
    BB )O(

    Míša

    OdpovědětVymazat
  6. Oh, to je absolutně awesome, fakt! ^^ :) A buď v klidu, problém s rukama mám taky ;D

    OdpovědětVymazat
  7. Má to vážně éterický nádech, moc se ti to povedlo. Když jsem přijela z Anglie, pod schody mě trochu vyděsilo povalující se dvoje paroží. Prý na chalupu :D. Teď jsi mě úplně inspirovala k nějaké pěkné fotce :).

    OdpovědětVymazat