sobota 24. listopadu 2012

Moving - no internet - I think I won´t survive

Tak a je to tady, mám posledních pět minut na netu než se zítra odstěhujeme definitivně do Německa a budu týden nebo nevím jak dlouho čekat na UPC než to zapojí.
To znamená, že už nestíhám odpovědět na vaše komentáře u posledních dvou postu - což mě hrozně moc mrzí a slibuju, že odpovím jen co budu mít čas =) pro ty zvědavé co se mě ptali na vzdělání tak jsem vyučená aranžérka s nástavbou propagace - takže mi furt cpali do hlavy jak dělat výstavní stánky a jiné prostory.

Mám nachystáno spoustu zajímavých outfit postů a určitě napíšu i něco o svém novém životě. Nemůžu tomu uvěřit. Konec. Česká republiko měj se, dělej si tu co chceš, uhnij se ve smradu nemytých lidí bez deodorantů a pochcanejch ulicích centra Prahy !

Auf Wiedersehen !

--------------------------

My last five minutes of internet connection. Then, tommorow I´m moving to Germany. So I won´t have any internet connection maybe for a week. (I hope for less)
I have a lot of interesting posts and outfit photos and I will surely write something about my new life =)

I can´t believe that I´m finally leaving this shithole called Czech Republic. I don´t care what will happen here now. It will continue to rot in awful smell of unwashed people and dirty streets of Prague.
But I´m leaving !!!

Auf Wiedersehen !

15 komentářů:

  1. Oh did I miss something, you are moving to my home country?? Yay, make this place more awesome! ^_^ I hope moving won't be too stressful for you!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Thank you <3 Yes I ´m moving to Germany, my boyfriend has work here =) Moving was quite stressful, but now it´s fine, I really like it here - now I have to learn german language so I can understand more *_*
      Where are you from? =)

      (yay I have a reader from Germany!)

      Vymazat
    2. I'm moving, too, at the end of December... I hate moving, but I love decorating rooms so I hope it will be okay. xD
      I'm from Münster, it's not too well known but it's one of the larger cities.
      Do you already know a bit of German? I first of all thought about writing this comment in German, but I wasn't too sure... you could use a translating machine, though, so maybe next time I should write in German. :D

      Vymazat
    3. I´ll take a look in the map when I´ll have better internet connection =) We´re in Ingolstadt, it´s a such a lovely little town <3
      Well my German is...I can understand what´s going on, but I´m very shy to talk because I don´t know much of it >_< I have to start visiting german lessons as soon as possible *_*

      Vymazat
  2. Taky mám pocit, že mi něco zásadního uniklo. Ale přeju ti, ať se tam máš hezky a všechno klape:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem o tom nechtěla zatím moc psát, protože se to věčně odsouvalo už někdy od začátku prázdnin, tak jsem čekala až to bude úplně jistě jistý - moc děkuju =) !

      Vymazat
  3. Congratulation, dear! I hope I will be given the chance to say goodbye to the CR once too. But I'd like to move a bit farther... Actually a lot farther. Good luck:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Where you wish to move ? I wish I could live in more countries in my life, not only Germany - Sweden, England, Australia and much more =3
      Thank you <3

      Vymazat
  4. To je fakt super!!! :] ať se ti tam daří co nejlíp :]

    OdpovědětVymazat
  5. Jedna z nejlepších českých blogerek a stane se německou. Sakra, Česká republiko, vidíš o co přicházíš? T_T

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No nevim jestli úplně nejlepší, ale česky budu psát furt, tak je to v pohodě, ne =)?

      Vymazat
  6. Wow! Hrozně moc ti to přeju, na druhou stranu mě mrzí, že tak absolutně ztrácím možnost někdy na ulici jen tak potkat nádhernou a unikátní slečnou, co už nějaký ten pátek obdivuju. Měj se tam krásně! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A tak to není zas tak nemožný, do Prahy se budu po různu vracet tak třeba na sebe zrovna někde narazíme =)

      Vymazat
  7. Strašně Ti to přeju a na druhou stranu také neskutečně závidím.. Tedy ne že bych zrovna chtěla přímo do Německa, ale ven z Česka, to ano. Věřím, že se Ti tam bude dobře dařit! :) Gratuluji a hodně štěstí! ^^ :)

    OdpovědětVymazat