úterý 20. listopadu 2012

Casual Black&Blue

Yay konečně začalo lolití počasí, takhle na podzim je lolita podle mě nejvíc praktická. Já se totiž neumim oblíct "normálně" aniž by mi pak venku byla hrozná zima, nebo naopak se nejvíc pekla v metru a obchodech, což způsobuje v obou případech mojí velikou mrzutost, protivnost a neschopnost něco koupit.
V lolitě se mi to nestává, je to tak pěkně vymyšlený, že mi pod sukněma netáhne na ledviny ani zadek, tudíž mi není zima, ale zase nožkama v punčochách se to ochlazuje, paruka slouží jako čepice, kabátky pěkně zahřejou...v době tohodle outfitu se ještě dalo nosit sáčko - no perfektní, žádný nervy s tím že se někde opotim =D

Takhle jsem se vypravila nakoupit novou zásobu vonných tyčinek do knihkupectví "Dobra" a jasně, že jsem zároveň s tyčinkama odešla i s knihou...já nesmim chodit do knihkupectví s penězma, nesmim ! Koupila jsem si knížku o Wicce, která je dost zajímavá a nenutí člověka do nějakých hromadných rituálů a obřadů jako spousta jiné literatury o čarodějkovství.

Nějak nevim, co se svýma vlasama k lolitě krom tohodle připnutýho copku...nutně potřebuju víc paruk !





Jo a vtip na konec !
Vidíte tu chuchvalcovitou věc co mi visí ze sukně?
To je prosím moje síťka na paruku, kterou jsem hrozně moc hledala...

sukně/skirt : self-made
punčochy/tights : Lindex
botky/shoes : CCC

------------------------------

I think Autumn is the best weather for wearing lolita. I´m not able to dress "normal" in this weather. I´m always dressed so little that I´m freezing, or so much that I´m dying by heat in subway or shopping centers. Both of those options makes me very grumpy and hostile so I couldn´t buy anything at all.
I don´t have this problem while wearing lolita. It´s so perfectly invented that I´m not cold on my back, but there is some kind of air-conditioning through tights - so everything is just fine =D

I wore this to buy some new supplies of joss sticks (wow...new english word learned !) to a cute bookstore in Old town. It has two floors, in the first are common books and in the second floor are magical supplies and books about magic, religions and medicine. Beautiful place, of course I left it not only with joss sticks but also with a book. I bought a book about Wicca, it´s very interresting and it doesn´t push readers to some group rituals and things like that which I read in some other books I saw there.

I don´t know what to do with my own hair while wearing lolita...I think I need more wigs !

oh...and the joke at the end
Can you see that black cobweb thing hanging from my skirt?
That´s my web for wig which I was desperately searching for a few days...



4 komentáře:

  1. Tohle je super, takový sice jednoduchý a přece ne :D moc se mi to líbí :]

    OdpovědětVymazat
  2. Tohle je moc krásný :) Sice jednoduchý, ale krásný :D A já si říkala, co to tam visí :D I tak se věci nacházejí xD

    OdpovědětVymazat
  3. Pěkné. :) A pravdu díš - taky bych brala více typů a barev paruk. ^^

    OdpovědětVymazat