pátek 21. září 2012

No Salvation, No Forgiveness

Můj nový úžasný úlovek - krátká vypasovaná sukně s křížema jenom za 200,-  z Bershky ! Mám pocit, že vůbec nedocenili jak úžasná je, protože mnozí by si jí zajisté (já) koupili i za mnohem vyšší cenu. Já jsem zrovna pár dní předtím obdivovala na jedné slečně na Chictopii toto, takže si dokážete představit moje nadšení potom co jsem ji zahlídla, absolutně off-topic na věšáku mezi mintovýma halenka, nebo něčím podobným.
Jinak tohle je můj outfit jenom na nákup, vlastně jsem si jí vzala hlavně abych v ní mohla mít lepší fotku v denním světle než u nás v chodbě =D Ty ale přijdou časem taky, protože ta sukně má asi milion možností jak  jí kombinovat ♥_♥









krajkový top/lace top - vintage
sukně/skirt - Bershka
botky/heels - Demonia

-------------------------------------------

This look is dedicated to this amazing mini skirt with cross print ♥
I bought it in Bershka only for less that 9 euro ! I think they didn´t know how fashionable it is. Most of all it reminds me of this one from Black milk. I think they could sell it for far more that 9 euro and still lots of girls (me too) would buy it. ha ha what a bargain !
I wore this "only" for grocery shopping with my boyfriend, because I desperately wanted better photos that just those in our corridor =D But they will come soon with this skirt too, I think. Because it can be worn in so many combination !



6 komentářů:

  1. Sukýnka ti vážně sekne. ^^ Na té jedné fotce máš dokonce zadek! O.O Dávám dvanáct bodů z deseti. ^^v

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ha ! posílám svůj zadek aby měl můj blog vyšší sledovanost, to víš ! =D
      Děkuju =)

      Vymazat
  2. Ta sukně je skvělá! A moc ti sluší. ^^

    OdpovědětVymazat
  3. Geniální sukně! Moc ti sluší ^_^

    OdpovědětVymazat