pátek 28. září 2012

Cult Party Kei Bloomers + Park Průhonice

Hmm...kde začít? Asi už těch bombarďáků, protože tohle je hlavně jejich post !
Jednoho dne jsem byla nakupovat úplně jiné věci, nicméně ve Stoklasovi měli tak nádherný pastelový/antique krajky že jsem neodolala a nakoupila si hned od čtyř barev. Nejdřív jsem nevěděla na co je použiju ale pak mě políbila můza a vznikl nápad na cute cult party kei bombarďáky, který se budou dát nosit jak pod kratší sukni tak jenom jako trenky.



I´m little obsessed with taking macro photos of ordinary things like laces or yarns...but look how beautiful they are !



Abych měla něco na krk a konečně zpracovala ty dvě ošklivý falešný barbíny, co se mi tady válely - vyrobila jsem si tento "fuj, to je hezký" (jak pravila KK) náhrdelník. Použila jsem na to zbytky krajek z bombarďáků, takový ty stužky co jsou vždycky v tričku když si ho koupíte nový a já si je schovávám na potom a hřebíků. Kříž jsem namalovala lakem na nehty a celý to navlíkla na růžovou kůži.


Chtěla jsem bombry co nejdřív někam výtáhnout a ozkoušet zase další cult party kei outfit a tak jsem si to všechno na sebe navlíkla na náš výlet do Průhonického parku. Byla jsem tam jenom jednou a nic si z toho nepamatuju asi jsem byla hrozně malá, protože teď jsem byla absolutně nadšená. Je to nádherný, klidný místo, kde můžete chodit po trávníku a najít spoustu kouzelnejch koutků s potůčkama, zátokama a loukama♥  Při procházce jsme měli pocit, že procházíme dvě roční období, podle toho jestli jsme byli nahoře - kde už vládl podzim a nebo dole v údolí - kde byla nádherná rozkvetlá letní louka.

Mám teď poslední dobou takové přírodní období, jakmile se dostanu někam do lesa vzpomínám jak jsem jezdila na chatu když jsme jí ještě měli a vůbec si toho nevážila...ovoce ze stromu, rybíz, maliny, louky, lesy...a já z toho byla znuděná. Teď pořád toužim trávit víkendy někde aspoň trochu v přírodě, protože v dostupným okolí Prahy jí moc není a jsem nadšená z každýho šutru obrostlýho mechem na břehu potůčku...až budu stará odstěhuju se do alp, ale teď by to bylo moc daleko do města =D





My meditating boyfriend with efects of my mighty photoshop skills !!! =D
He´s reaching nirvana with smashed aluminium balls in his hands in which we had our snack packed.
(Honza pravil, že to je výborné místo k meditaci a tak si vzal do dlaní zmuchlaný alobaly od svačiny a odebral se do nirvány)




Look at my legs ! =D






This reminds me of those little lakes in the first Narnia book...










my new stump house
(můj nový pařezový domeček, žiju tady s gumídkama, pijeme hopsinku a tak)










 poor dragon =(


lolita meet-up here, please !

Proč jsme ještě nikdy neměli lolití sraz v Průhonicích?
Bylo by to tam perfektní, ale všechny ženy by musely mít povinně pohodlnou obuv a svačinku. Což je příliš mnoho, posledně se mi nepovedlo k tomu přimět skoro nikoho, takže než abych pořádala kulhavý a hladový sraz v parku asi si o tom radši nechám zdát...<_<

------------------------------------------------------------

This post is about my new cult party kei bloomers and a nice day in Průhonice Park.
I decided to make those bloomers because of those amazing laces I found in my favourite store. I wanted off-white/cream bloomers for some time, so I put those two things together.
I also made this matching necklace from ugly fake Barbie doll =D

I wore them for a walk around beautiful park on the outskirts of Prague called Průhonice. It´s a huge park full of thousands flower speciements, little lakes and hidden streams. You can walk on grass here and have a picnic under trees. I was just amazed by all this nature around me. It felt like we were walking through two different seasons. In the upper parts there was already autumn and in the lower parts were beautiful summer meadows with blooming flowers and butterflies ♥

I don´t know if I´m getting annoyed by traffic and dirtiness of Prague, but I´m longing for more and more time spend in nature. When I was small we had a cottage in the middle of nowhere with forests and meadows all around. I could eat fruits from trees and pick up vegetables and I was so damn bored about all of it...now I´m super happy while being in forest, just enjoying this calmness and peace without any ugly people around.
I think I´ll move to Alps when I will be old...but now it´s too far from towns and shops =D



11 komentářů:

  1. Tam je to úžasné, na druhé straně parku mám babičku, takže jsem tam strávila dětství. :-) Když tam půjdeš znovu, tak vedle u Průhonic je ještě dendrologická zahrada, mají tam spoustu keřů a stromů, můžete si vzít svačinku a udělat piknik v zastrčeném koutku pod sakurou...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jee tak tam rozhodně musíme zajít =) já se tam chci určitě vrátit a ještě to důkladně prozkoumat *_*

      Vymazat
  2. Pařezový domeček je supr!! :DDD
    Cult party ti ohromně sluší ^^ A fotky jsou opravdu povedené :)

    OdpovědětVymazat
  3. Aww, ten outfit je naprosto perfektní!! *-* Hrozně ti to v cult party kei sluší!! A ty bloomers jsou super!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuju, Haru ♥ (moje máma si sice myslí, že vypadám jako hastroš ale to si na začátku mého lolitění myslela taky =D)

      Vymazat
  4. these bloomers are epic,love the pastel laces and this barbie creepy necklase too *___*

    OdpovědětVymazat
  5. I když je to ve veselých barvách je to trošinku creepy. Takže za mě super :D

    OdpovědětVymazat
  6. Seš fakt neuvěřitelně krásná (a navíc fotogenická) holka :) a za poslední měsíc tu přibylo hodně zajímavých reportů s pěknýma fotkama. Jsem líná psát koment ke každému z nich, tak to aspoň pochválim v jednom příspěvku :))

    OdpovědětVymazat