čtvrtek 2. srpna 2012

Come to Prague, we have Treffen

Abych podpořila naší lenivou gothic komunitu, sdílím zde na blogu upoutávku na nadcházející party hard - Prague Gothic Treffen, které se konná už po sedmé (jak už název napovídá) v našem hlavním městě. Tentokrát to bude už skoro jak v Lipsku, ve třech klubech najednou ! =D

Já už jsem na PGT byla třikrát a vždycky to byla dost velká taškařice, mraky lidí a mraky lidí co tančí (!) až do rána. Bude to asi tím, že si můžete vybrat podle chuti na co jít trsat a nemusíte přečkávat sety DJs který vám nic neříkaj a nebo když se vám vůbec nechce trsat, stačí vylízt ven kde jsou vždycky debatní kroužky...v pozdních hodinách zaobírající se značně psychedelickými tématy, ale co...já jsem třeba loni vylezla asi ve 3 hodiny ven a byl mi k uchu rázem přiložen telefon se zpěvákem z "ňáký hrozně super kapely"...totálně netušim kdo to byl a on věděl jen že mluví "s tou holkou co má ptáky na prsou" =D


No a kdo není úplně pártoškový člověk a nebo bydlí moc daleko na noční cestování může navštívit akci která noční tancovačce předchází a to je Gothic piknik. Na tuhle akci nechodím, takže nemám žádný veselý příhody v rukávu. Ale co jsem slyšela je to sranda, hlavně Spookie cookie dost fandim...vlastně je to fajn příležitost pro lolitky. 



Já moc na povalování v odpoledním slunci nejsem (ještě bych se mohla třeba opálit, že jo) a navíc pokud už si nedám nějakou sklenku neoplývám schopností lehké piknikové konverzace, tudíž tato akce není pro mě, já radši až rovnou na parket !


Na závěr pár užitečných odkazů a doufám, že se třeba s někým kdo mi tady píše uvidim (koukejte mě pozdravit, já to neudělám, protože se hrozně stydim >_<)


-------------------------------------------------

To support our lazy goth community I decided to share some information about upcomming event  called Prague Gothic Treffen vol. 7.
It´s probably the biggest goth party we have here in our little country. This year it will be in three clubs, so you can go from electro to some guitars and the new stage is oldschool EBM or something like that.

It´s a great party I will be there for 4th time and every time it was party hard !
Before the party there is also a gothic picnic where the competition "Spookie cookie" will be held and you can talk there with a lot of people........that´s not for me I go straight to the dancefloor !!! (as you can see in the gif above)

So, if you´re accidently somewhere near Czech republic or Prague don´t hesitate and come! You´ll not regret, not with this one (...I don´t recommend small parties, but this one is really good)

3 komentáře:

  1. Tak jo, slibuju, že tě pozdravím :-D Btw, klidně ti schovám trochu medoviny, aby sis s náma přišla aspoň na chvilku pokecat ;)

    Ketmara

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak jo =D hmmm já nevim, když mě pak nebaví ta prodleva než se party rozjede, což je tak do desíti a co tam takovejch hodin...no třeba se někde potkáme =)

      Vymazat
  2. Tá akcia má uber logo, strašne sa mi páči :DD Škoda len, že na takýchto akciách by som nemala čo robiť :DD

    OdpovědětVymazat