pátek 24. srpna 2012

BOY & BOY

Bylo nebylo a  Haru-chan  si přivezla z Londonu triko BOY a nafotila v něm pár úžasných fotek...hrozně moc se mi líbily a když jsem viděla to triko tak si říkám...ty jo, BOY...BOY LONDON...to znám, vždyť v tom moje máma spí ha ha to je teď ňáký jako populární jo?

...potom, co jsem rozklikla Chictopii, LB a jiné a viděla spoustu slavných blogerek a blogerů v trikách BOY, rozhodla jsem se teda podívat na jejich stránky...a omg...jedno triko vyjde skoro na tisícovku?! MAMI OKAMŽITĚ TO TRIKO PŘESTAŇ NOSIT DO SPANÍ !

A tak jsem mámě sebrala noční košili, ve které spala každé léto už 20 let a zjistila, že táta měl  to samý tílko akorát světle modrý...to je úplně netknutý, měl ho asi dvakrát a naštěstí v něm nikdy nespal, protože to už by neexistovalo...trika jsou podle všeho originály ještě z první éry značky BOY a rodičům je někdo poslal ze zahraničí, vůbec nevěděli o co jde, ale byl tam anglickej název, to bylo terno tenkrát...

Takový poklady jsme nemohli s Honzou nechat jen tak a tak jsme vymysleli, že v nich uděláme photo shoot =D Myslim, že se to dost povedlo - chtěla jsem v těhle outfitech jít na Prague Pride Parade, ale Honza odmítl jít tam v tílku a ještě s nápisem BOY, aby si náhodou někdo něco nemyslel, že jo...v průvodů gayů na tom hrozně záleží, to je jasný...

A teď sledujte náš modní diktát !









Až bude Česko hledat topmodelku, tak se přihlásíme ! Tuhle bitvu nemůžeme prohrát !



----------------------------------------------

Once upon a time Haru-chan came back from London with BOY shirt and did some quite amazing photos in it...when I first saw it I though...BOY...BOY LONDON...where did I...ha ! I know ! My mum is using a shirt like that as a nightgown - that´s some kind of trend, huh?

...and then I opened Chictopia, LB and other fashion sites and saw all the famous bloggers in BOY things...ok...so decided to take a  look at their offical website and found out that one shirt like that is pretty expensive thing...OMG MUM STOP SLEEPING IN IT IMMEDIATELY !

And that´s how I stole the nightgown (she was sleeping in it every summer for 20 years !) from my poor mum and also I found out that my dad had one, too ! Light blue, absolutely new - it was luck that he didn´t sleep in it, because in that case this shirt will be only history =D Apparetly it´s real from the first era of this brand, because my parents got it when they were young from someone abroad, they didn´t know anything about it, it just had an english writting on it - that was highly trendy in that time, you know...

We couldn´t leave those treasures lying in wardrobe, so we made a photo shoot in it with my boyfriend. And I think those photos are pretty good !

Now behold our almighty fashion style !

I think we should participate, if Czech republic will do this Top Model searching thing ! We can´t fail ! =D


13 komentářů:

  1. Asi nikdy ti nepřestanu závidět. :D A sluší vám to!!! ;3

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vždyť máš taky BOYe =D sice to není takový vintage uválený poklad, ale je to on ! Děkuju ♥

      Vymazat
  2. wá, to je kráásnej fotošůt, a teda storka o tom, jak jste k trikům přišli je vážně záviděníhodná :D Moc vám to spolu sluší a tyhle fotky se parádně povedly. to vy sami na samospoušť? Jestli ano, tak naprosto dokonale pózujete - Másters of modeling, cha!:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo jo, my se takhle fotíme na samospoušť na trojnožce...náš lame foťáček (i když Honza říká, že je jako náhodou dobrej, akorát s ním nikdo neumí) občas vyprdne i takový pěkný věci, no...a modelové jsme prostě takhle dobrý od narození, no...to je ten talent ! =D
      děkuju !

      Vymazat
  3. Tak to absolutně nechápu :D Ty jsi nějaký šťastný dítě :D Závist :) Vypadáte samozřejmě oba dokonale :)

    OdpovědětVymazat
  4. yay, vy jste cute >.<

    OdpovědětVymazat
  5. Sice netuším co to je za značku, ale každopádně je fotoshoot úžasný a vy jste jako profesionálové. (ne ten seriál XD)

    OdpovědětVymazat
  6. super jste fakt skvělý modelky a ještě jsem si všimla těch tagů, co tu máš a ty jsou taky epic xDDD jakože fotim

    OdpovědětVymazat