čtvrtek 15. listopadu 2012

October Outfits

V rámci mého aktualizování postů jsem se rozhodla všechny ordinary day outfity z října shrnout do jednoho postu. Tak jako tak mi sami o sobě nepřijdou tak super, v říjnu jsem měla celkově ňákou krizi. Nějak jsem se nemohla rozhodnout co vlastně chci nosit, začala mě hrozně štvát blonďatá hlava a připadala jsem si hrozně obyčejná...tak jsem dost nosila lolitu a mezitím tohle

01 - WORK OUTFIT



Takhle jsem se rozjela aranžovat Mustang na Chodov, už mě nebavilo chodit jenom v kalhotech a tílku. Takhle jsem ve výloze nejvíc výrazná já a ne panáci v jeanách !

sluneční brýle/sunglasses: C&A
límeček/crochet collar: self-made
triko/t-shirt: New Yorker
punčocháče/tights: from WGT


02 - YOU CAN´T ESCAPE DESIGN




Nejspíš výprava na látky, příze, nebo podobné nezbytné životní potřeby.
Obří placka z DesignBloku s králíkem zaječím je absolutně úžasná - k DesignBloku se ještě na blogu dostanu =)

brýle/glasses : Japa shop
hnuso-svetr/ugly sweater : New Yorker
punčocháče/tights : Rabbit Heart


03 - OMBRE SWEATER



Tady už začalo přituhovat. A protože jsem zamilovaná asi tak do všech svetrů všude v obchodech, nakonec jsem neodolala a jeden z nich si koupila. Tahle kolekce ombre svetrů v C&A jenom za 300,- mě úplně rozpoltila - líbily se mi všechny barvy - od tmavý do světle fialový, modro-bílý, šedo-černý, modro-modrý a bílo-černý...co si vybrat ?! Nakonec nevimproč, moje doposud nejmíň oblíbená barva je vlastně nádherná a zelená vyhrála...beru zpátky, že zelená je hnusná, chci zelený vlasy.
Jo a tyhle punčocháče...to bylo něco jako můj dream item v Lindexu, původní cela byla ovšem snad okolo 500,- D= tak jsem rok čekala, než je konečně dali do slev *_* mu ha ha (mám pod nima ještě černý)

ombre sweater : C&A
náhrdelník/necklace : handmade by Ketmara
sukně/skirt : New Yorker
punčocháče/tights : Lindex
botky/shoes : Vagabond

-----------------------------------------------

Because I want to make my posts more up to date I summarized all October ordinary outfits in one post. They´re not very special anyway. In October I went through some fashion crisis. I didn´t know what to wear, what I want to wear, or what suits me best. So I ended up wearing a lot of lolita and this...

The first outfit was for work. I was decorating shop window in Mustang jeans and was more interesting than those plastic ladies in jeans =)

The second outfit I probably wore to buy some necessary things for my happy live - fabrics, yarns and other things like that. I wore this cute big button with rabbit from DesignBlok - I will write more about this event soon.

In the third outfit I´m wearing this amazing ombre sweater I bought in C&A. It was so cheap and they had so many colours that I couldn´t decide for a very long time. I ended up leaving the store with green, though I disliked green...but now...I´m taking back the statement that green is ugly - it´s beautiful, I want green hair.
Also those tights - they´re from Lindex and they were so damn expensive, so I had to wait a year until sales =D I wore black tights under it.



10 komentářů:

  1. Haha, u zelené jsem měla podobný vývoj. Jako malá jsem ji milovala, pak mi to najednou přišlo jako hrozná hnusobarva... a teď se dere na první příčku u oblíbených barev. Hm. Ale ten svetr je super, že bych si ho taky dala jako cenu útěchy k prvním zkouškám, které projedu?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to musíš rychle, v některých C&A už nejsou =) je fakt super a teplej, na mě možná až moc - bude spíš do mrazu

      Vymazat
  2. Love them! And your tights are awesome!

    OdpovědětVymazat
  3. V souvislosti s těma zelenýma vlasama ... tahle slečna by se ti mohla líbit: http://www.youtube.com/user/WonderlandWardrobe?feature=g-all-c
    Btw. ten svetr je boží!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vypadá to zajímavě, určitě na ní mrknu *_* já bych ale chtěla spíš takový mintový, světle zelený, jak Rusalka už to vidim jak mi to budou všichni předhazovat =D
      Děkuju =)

      Vymazat
    2. Jen do toho! *_*

      Vymazat
  4. Originální (ažaž), ale dala bych si pozor na překombinovanost

    OdpovědětVymazat
  5. I love second outfit,perfect tights and creepers ^^

    OdpovědětVymazat