úterý 6. listopadu 2012

Kiss from Gustav and Beyond Reality

Vzhledem k tomu jak moc mám ráda umění mě novinka legín a jiných kusů oblečení s potiskem uměleckých děl přivádí do stavu "Shut up and take my money!" pokaždé když na něco nového narazím. Dlouho jsem se chystala ke koupi legín s Polibkem od Klimta, ale nakonec jsem zjistila že ty od Romwe vzadu trochu prokukujou a taky obraz celkově dost deformujou tak jsem jsem se rozhodla vybrat si tyhle šaty. Děkuji velmi moc babičce od které jsem je dostala k narozeninám ♥

Byla to moje první objednávka z Romwe, všechno klaplo, dostala jsem slevu, docela dlouho to processujou ale pak to tady bylo hned, v úhledném balíčku a bez cla yay !
Teď mi navíc perfektně ladí s obrazem v ložnici


Už když jsem je objednávala bylo mi jasný kam je nejvíc budu nosit - na výstavy *_* A tak se taky stalo, takhle jsem je nakombinovala s legínama a křivákem ku příležitosti návštěvy mého milovaného Rudolfina a nové výstavy Beyond Reality. Jde o výstavu úžasně obrovských maleb současných anglických (hipstrů - jak to nazvali v radiu =D) umělců, hyper realistický portréty, scenérie a různý psychózní výjevy. Vážně HODNĚ doporučuji navštívit, byla jsem nadšená. Navíc tam prodávaj super oválný placky s chlápkem co má prořízlou hubu, která mi teď zdobí lolití kabát.


Po výstavě jsme se vypravili na oběd do Radosti FX, bohužel zrovna uprostřed tří hodin kdy nevaří. Tak jsme se velice luxusně naobědvali v Loving Hut, kterej je teď ňák lepší než býval - rozhodně stojí za ochutnávku. Můj nebeský salát s vegetariánskými plátky byl absolutně ...no nebeský =)


A teď zpátky k těm šatům !


finally I have my hair long enough to make this Lady Gaga ribbon !




naušnice/earrings : self-made
křivák/biker jacket: Pimkie
šaty/dress: Romwe
legíny, kabelka/leggins,bag: New Yorker
botky/shoes: Vagabond

---------------------------------------------

Since I realy love art all those printed leggins and other things with paintings are driving me crazy, because I want them all *___*
I´ve been looking at leggins with Klimts´ The Kiss on Romwe for quite some time, but then I found out they´re transparent on the back and the painting is slighty deformed. So I decided to buy this simple dress and I absolutely adore it! Thank you, grandma, for this birthday gift ♥ !
Now it matches pefectly our picture in bedroom =)

When I was ordering them I already knew where I´m going to wear them - to art galleries !
And so it happend, we went to an amazing exhibition in Rudolfinum, called Beyond reality. It shows huge hyper realistic paintings of young artists from England. It´s just breathtaking ! If you have some spare time in Prague, go there it´s worth of it and they have those cute buttons with the cut-in-the-smile-mouth-guy which I now wear on my lolita coat.

We also went to have lunch at Loving Hut, which is very nice and peaceful vegan/vegetarian asian restaurant. My Heaven Saland tasted just...mm heavenly !



12 komentářů:

  1. Ah tak nakonec je přece jen vlastníš! Já mam problém jak by tyhle obtažený krátko-šaty na mě vypadaly... jinak se mi taky děsně líbí právě ty s obrazovýma potiskama... achich achich
    :3

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já myslim, že by ti slušely...pokud vím tak žádnou pneumatičku která by ti do nich překážela rozhodně nemáš =) no...já mám teď na cestě ještě i sukni s obrazem...taková krásná ♥

      Vymazat
  2. Triko s Klimtem?Chci!Jen škoda, že je to romwe, nerada objednávám z netu :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Teda já kdybych nemohla objednávat z netu, tak bych asi chodila nahatá =D to obdivuju, že to vydržíš !

      Vymazat
  3. Nádherný šaty, přesně podle mého gusta, a hlavně ti moc sluší ♥♥ :]

    OdpovědětVymazat
  4. Tiež som presne na tieto šaty pokukovala ale usúdila by som, že by som mala mať súdnosť a nemala by som sa pchať do niečoho, čo mojej postave vážne lichotiť nebude xD

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A tak jestli si netroufáš do upnutých šatů, mají teď i sukně s potiskem z obrazů =) ty by to mohly vynahradit ! (...taky jsem si jednu objednala <_<)

      Vymazat
  5. Ach ta výstava zní líbezně leč nedostupně jako vždy, ale ráda si o tvých zajímavých kulturních akcích aspoň čtu. Keep the good work :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ooo jakto? Nevím proč jsem si myslela, že jsi odněkud poblíž Prahy...
      Děkuju =)

      Vymazat
  6. have you heard of black milk? they have the best printed leggings/dresses!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Of course, I love Black Milk ♥ !...one of their product is already waiting for me for Christmas =D
      But it´s so incredibly expensive to order from Australia to Czech republic, that I don´t know when I will be able to buy something more -_- (I paid almost the same price for delivery and customs as for leggins)

      Vymazat