pátek 20. července 2012

Lolita sraz v Plzni červen 2012

Už je tomu měsíc, co jsem po sto letech byla na lolita sraze a více než po roce v Plzni, dokonce jsem některé ženy taky viděla skoro po stejném časovém úseku.
Bylo super, bylo to úžasný, bylo to jako za "starých časů" - prosím víc lolitích srazů v jiných městech než je Praha !
V Plzni byly zrovna historické slavnosti, všichni si mysleli že jsme oblečený stylově do soutěže strašidel nebo jen tak v kostýmech, protože ten den se to mohlo.
Lidi měli dobrou náladu a všechny stánkové pochutiny nebyly vůbec šizené a předražené jako v mém rodném městě plném turistů, protivných lidí a ruských obchodníků.
Jenom na ten den vzpomenu a jsem nadšená - zhýrale jsem si dala k obědu Kfc (což nikdy nedělám - rebeluju sama proti sobě !), ochutnala jsem stopadesátibarevnou ledovou tříšť kterou jsem si ještě mohla natočit sama (skoro lepší než bubble tea), v cukrošce jsem si dala zmrzlinu a nakonec na náměstí Trdlo...to všechno za velice malý peníz a nom nom. Navíc jsme se výborně bavily a nepotkaly jsme žádné ošklivé lidi, krom pana vlezlého harmonikáře =D

Zde je můj outfit
(absolutně zbožňuju kombinaci pastelových barev a světle šedý ♥)
fotky jsem záměrně neupravovala ňákým úžasným filtrem, aby ty barvičky vynikly




mašle/headbow: Porcelain doll
cardigan: Jennyfer
prstýnky/rings: gifts from Veni + Rouwi
Manson náhrdelník/necklace: Emerald Dream
brož/brooch: Black Cat
sukně/skirt: Bodyline
tea parties: An-tai-na

A teď nějaká fota ze samotného srazu, abyste načerpali atmosféru








Jo a zapomněla jsem napsat, že jsme všechny byly hrozně krásné a Maxé si tu sukni šila sama ♥_♥
(Takže koukej zase něco ušít místo hraní WoWka a Ragnaroku, jasný?!)


--------------------------------------------

A month ago we had a lolita meet-up in Pilsen. After quite a long time I decided to go to a meet-up and I don´t regret - it was a great time ! I saw some girls after a very long time, we still have so much to say...I wish I can see them more often. (we live almost all in Prague, but there´s no time to see each other)
So many advetures in Pilsen ! I ate a Kfc for lunch (that´s something I never ever do =D what a rebel against myself I am !), then we had psychedelic drift-ice (is that a right word?) - you could mix it by yourself and it was huge and amazingly cheap, also I had a delicious ice cream and Trdlo before we left.
I found out that I really like the atmosphere of a small town, because there are almost no tourists and russian sellers like in capital, my hometown -_-
There was also a historical festival and registration stall for boogie men, ghosts and other creatures - so almost everyone had a costume and no one was mean at us.
I wish people could behave like that everyday...

So here are some photos of my outfit and enjoy a few photos from the meet-up to feel the atmosphere =)



3 komentáře:

  1. Tohle je naprosto dokonalá barva vlasů, hrozně ti sluší. Jako malá jsem si hrozně přála být zrzavá, ale nakonec jsem už na několik let zůstala u běžné černé.
    A tu brož a náhrdelník obdivuji už dlouho :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju =) No já jí koupila úplně náhodou, šla jsem si pro blond a tahle vypadala tak úžasně, že jsem v momentu na blond zapomněla =D

      Vymazat
  2. Možná ses tam někde viděla s Mary Lady Bird taková červená dredatá slečna...
    Zdá se mi to nebo máš zas o kus delší vlasy? A nová barva je úžasná! Ledová tříšť je nádherná úžasná fantastická a boží hlavně na focení, ale jinak trochu fujky hnujky :D

    OdpovědětVymazat